top of page

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Een mooie tijd breekt aan en jullie mogen op zoek naar de perfecte locatie voor jullie mooiste dag. Zijn jullie op zoek naar een unieke  buiten locatie  met een bijzondere uitstaling waar jullie de liefde in een intieme zetting kunnen gaan vieren? Dan ben je bij Logan Landing aan het juiste adres om in alle stilte en rust. DJ's en Live muziek is daarom dan ook niet toegestaan vanuit de lokale overheid.

Logan Landing heeft een tuin van 1.7 hectare. De ideale omgeving voor een prachtige buiten bruiloft. De tuin stellen we een klein aantal dagen open  tijdens de maanden mei tot en met september! Trouwen op Logan Landing is uniek en voor een select aantal bruidsparen.

Logan Landing bevindt zich in het Zeeuwse dorp Rilland en ligt op enkele minuten rijden van o.a. Bergen op Zoom en Yerseke.

Landgoed

Bij Logan Landing zien wij elke bruiloft als een unieke gebeurtenis, geen enkel bruidspaar en geen enkele bruiloft is hetzelfde.

Vandaar dat wij altijd maatwerk zullen leveren om jullie die speciale dag te laten beleven. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Daarom hebben wij onze eigen In House Wedding Professional die ervoor zal zorgen dat het bruidspaar aan niets ontbreekt.

Zij zal jullie ondersteunen bij het organiseren en plannen van jullie bruiloft op ons landgoed. Zij kent het vak als  geen ander en zal ervoor zorgen dat jullie dag onvergetelijk gaat zijn.

Mogelijkheden

Of jullie nu alleen de liefde willen vieren met een ceremonieel huwelijk in onze prachtige tuin, misschien gevolgd door een gezellige borrel of lekker lang tafelen, alles is mogelijk bij Logan Landing.  Zo bieden wij bijvoorbeeld ook de gelegenheid om een volledig gestyled huwelijksdiner te organiseren in een tent gelegenheid. Geen wens is te gek en wij doen ons uiterste best om aan de dromen van het bruidspaar te kunnen voldoen.

alphatentevent-luxury-dream-tent-10x15-meter-vlondervloer-heaters-prikverlichting-schemer-

Ceremonie en Borrel

Onze tuin is het ideale decor voor een romantisch ceremonieel huwelijk. Na de ceremonie is er de mogelijkheid om rustig bij te komen met een heerlijk stukje taart en een glas bubbels. Liever geen bubbels, maar een signature cocktail? Dit is natuurlijk ook mogelijk! Onze Wedding Professional helpt jullie op weg in alle mogelijkheden die er zijn.

Bruidssuite

Verblijf

Wanneer jullie ervoor kiezen om op Logan Landing te trouwen, staat de tuin tot jullie beschikking, incl. 1 overnachting in het landhuis uiteraard geserveerd met een exclusief a la carte ontbijt.

Trouwlocatie

Fotoshoot

Onze tuin is tevens een geweldige locatie voor een fotoshoot. Ook hiervoor hoef je ons landgoed dus niet te verlaten. Ideaal om de rust gedurende jullie dag te behouden. Alle fotos op deze web pagina zijn gemaakt door bruidsfotografie bob-photos.

Huwelijksdiner

Diner

Een lange zomeravond, perfect gestylde lange dinertafels, heerlijk eten en wijnen die afgestemd zijn op de gerechten. Natuurlijk is ook dit diner weer op maat samengesteld. Het bruidspaar bepaalt en wij zullen ervoor zorgen dat ook deze wensen gerealiseerd worden.  

Uw Persoonlijke In-houseWedding Professional

Ik ben Marielle Nagtzaam de in- house wedding professional bij Logan Landing. 5 jaar geleden begon ik mijn eigen bedrijf, het stylen van private diners en al snel belande ik in de wereld van de bruiloften.
 

Ondertussen verzorg ik niet alleen de styling voor bruiloften, maar organiseer en plan ik ook persoonlijke bruiloften speciaal voor jullie op maat gemaakt.

 

Trouwen is geweldig, ik mocht deze bijzondere dag vorig jaar zelf ervaren en ik gun ieder bruidspaar deze unieke beleving, het ultieme geluk, een dag die jullie nooit meer gaan vergeten!
 

Ik geloof in persoonlijk aandacht met oog voor detail en net dat stapje meer willen doen om jullie dag perfect te laten verlopen.
 

Dezelfde kenmerken die bij Logan Landing hoog in het vaandel staan, niet vreemd dat er al snel een klik was en deze mooie samenwerking is ontstaan op deze schitterende nieuwe

trouwlocatie voor intieme bruiloften.

Trouwen
bottom of page